خانم مهیار آموزش تهیه بیسگویت پنیری 97/10/27

     

خانم مهیار آموزش تهیه بیسگویت پنیری 97/10/27

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971027ashpaze
خانم مهیار آموزش تهیه بیسگویت پنیری 97/10/27

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

بسکویت پنیری

مواد لازم:

كره 170 گرم

شكر 1 ليوان

پنير خامه اي 120 گرم

وانيل 1 ق چ

زرده تخم مرغ 1 عدد

آرد 2 ليوان

نمك 1/4 ق چ

چيپس شكلات يا غلات صبحانه نصف ليوان

روش تهیه:

فر را روي درجه 180 سانتيگراد روشن میکنیم تا پیش گرمایش انجام شود

كره و شكر و پنير خامه اي و وانيل رو مخلوط ميكنيم و با همزن میزنیم تا یکدست شود(كره بايد نرم باشه) و زرده تخم مرغ را اضافه ميكنيم

آرد الک شده و نمك رو مخلوط كرده و كم كم به مواد اضافه كرده و هم ميزنيم (با همزن)تا كاملا مخلوط شود.

چيپسهاي شكلات رو توي يك قاشق از همون ميزان آردي كه داريم مخلوط میکنیم كه با آرد كاور شن و بعد به مواد اضافه میکنیم. (اين باعث ميشه چيپسها توي بيسكويت ته نشين نشن) به جای چیپس شکلات میتوانید پس از آماده شدن مواد و اسکوپ زدن در سینی روی آن غلات صبحانه بپاشید.

به اندازه يك اسكوپ از خمير برميداريم و با فاصله روي كاغذ روغني قرار ميديم

با دست يا پشت قاشق كمي بيسكويتها رو صاف ميكنيم و ميذاريم توي فر ( توي فر زياد تغيير فرم نميدن)

زمان پخت 12 تا 15 دقيقه است و يا تا زماني كه كف بيسكوييتها طلايي بشه . توجه داشته باشيد كه روي بيسكويتها قرار نيست تغيير رنگ بدن

بيسكويتها رو توي ظرف در بسته در يخچال نگهداري كنيد

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها