خانم بخشی آموزش تهیه دمی ماش با کشمش(غذای اراکی) 97/10/29

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
971026ashpazi
خانم بخشی آموزش تهیه دمی ماش با کشمش(غذای اراکی) 97/10/29

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


دمی ماش و کشمش

ماش یک ویک دوم پیمانه

برنج سه پیمانه

کره ۸۰ گرم

کشمش پلویی یک دوم پیمانه

زیره پودر شده یک دوم ق چایخوری

روغن مایع به میزان لازم

زردچوبه یک دوم ق چایخوری

پیاز داغ یک سوم پیمانه

آب به میزان لازم

خرما یک دوم پیمانه

نمک به میزان لازم

طرز تهیه :

ماش را از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده ودو تا سه بار آب آن را عوض کنید

برنج را با آب ونمک خیس کنید سپس ماش را با سه پیمانه آب ومقدارکمی نمک روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد سپس در آبکش بریزید

در قابلمه ای برنج را همراه مقداری آب ونمک لازم ریخته وروی حرارت قرار دهید تا آب برنج کم کم شروع به تبخیر کند در همین مرحله ماش را همراه کره به برنج اضافه کنید وپس از کشیده شدن آب برنج آن را دم بگذارید وپس از دم کشیدن با کشمش تفت داده شده خرمای تفت داده شده وپیاز داغ تزیین کنید.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها