خانم حسینی آموزش تهیه کلم قمری شکم پر 97/10/25

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971025ashpazi
خانم حسینی آموزش تهیه کلم قمری شکم پر 97/10/25

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


کلم قمری شکم پر

مواد لازم:

کلم قمری ۱۰۰۰گرم

هویج ۱۰۰ گرم

جعفری و شوید ساطوری ۱۰۰گرم

فلفل دلمه ۱۰۰ گرم

پیاز ۱۰۰گرم

سبوس ۳۰ گرم

گوجه( رنده ) ۵۰۰گرم

روغن ارده کنجد به میزان لازم

ادویه(آویشن دارچین زردچوبه )

مرغ ۱۰۰ گرم در صورت تمایل

ابتدا کلم قمری هارا شسته و با چاقو قسمت سرکلم را میبریم وداخل شکمش را خالی میکنیم بعددر کناری داخل مواد کلم را ریز میکنیم وداخل ظرف میریزیم مرغ وهویج وشوید وجعفری همه مواد ریز شده یا ساطوری شده باشد و ادویه هارا اضافه میکنیم خوب هم میزنیم و داخل کلم قمری هارا پر میکنیم داخل قابلمه ای پیاز وگوجه رنده شده را تفت میدهیم کلم قمری هارا میچینیم داخل قابلمه و اب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم با حرارت پائین ارام ارام پخته شود در ضمن کلم قمری از همه کلم ها خوشمزه تر ودیر پز تر می باشد.

نوشیدنی انرژی بخش

شیر گردو

شیر ۵۰۰ میلی لیتر

گردو ۵۰ گرم

عسل به میزان لازم

گردو هارا اسیاب کنید داخل شیر ولرم با عسل مخلوط کنید تا یک نوشیدنی یک دست داشته باشید می توانید بجای عسل از شکر قهوه ای استفاده کنید

سالاد انواع کلم( جایگزین ترشی)

گل کلم و کلم بروکلی کلم سفید کلم بنفش کلم بروکسل همه را به اندازه های دلخواه خورد میکنیم و با سرکه وروغن زیتون و سبزیجات معطر و زنجبیل وسیر رنده شده مخلوط میکنیم این سالاد در ظرف در بسته باشد تا دو هفته میشود استفاده کرد.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها