آقای زنجانی آموزش تهیه آش گوجه بوشهری 97/10/24

     

آقای زنجانی آموزش تهیه آش گوجه بوشهری 97/10/24

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971024ashpazi
آقای زنجانی آموزش تهیه آش گوجه بوشهری 97/10/24

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


آش گوجه بوشهر

مواد لازم:

نخود             ١ پيمانه

برنج نيم دان   ١ پیمانه

آب گوشت     ٥ پيمانه

گوشت چرخ كرده (گوسفند و گوساله) ١٠٠ گرم

پياز             ١ عدد

ادويه كاری   ٢ ق غ

نمك،فلفل سياه، پودر سير، زردچوبه به مقدار لازم

زعفران       ٢ ق غ

روغن سرخ كردني به مقدار لازم

طرز تهيه آش گوجه بوشهری:

براي شروع ٣/٤ پياز داغ را داخل قابلمه همراه با كمي روغن ريخته حرارت را كم كرده و شروع به اضافه كردن ادويه ها و يك ق غ كاري را نموده و سپس رب را افزوده و تفت ميدهيم. پس از دقايقي برش های گوجه را به همراه آب گوجه و آب گوشت و برنج نيز اضافه ميكنيم، حرارت را زياد كرده تا به جوش بيايد سپس كم كرده و يك ساعت اجازه پخت ميدهيم. حال در ظرفي جداگانه گوشت را به همراه ادويه ها،پياز رنده شده و زعفران خوب مخلوط كرده و ورز دهيد سپس قلقلي هاي ريز را داخل تابه با حرارت زياد تفت داده و آن را به آش همراه با نخود، سبزي و نعناع داغ و آب غوره را به آش افزوده و پس از نيم ساعت آماده سرو ميباشد، ما بقي پياز ها به همراه كمي نعناع داغ را براي روي آش تزيين كردن استفاده كنيد.رب گوجه فرنگی   ١ غ ق

آب غوره               ١/٢ پ

نعناع داغ به مقدار دلخواه

گوجه فرنگي خرد شده   ٣ عدد

پياز داغ                       ٤٠ گرم

سبزي آش ( تره ١٠٠ گ،اسفناج ١٠٠ گ، جعفري ٥٠ گ، گشنيز ٥٠ گ)

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها