خانم احمدی آموزش تهیه فینگر فود مرغ و گردو 97/10/23

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
971023ashpazi
خانم احمدی آموزش تهیه فینگر فود مرغ و گردو 97/10/23

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


فینگر فود مرغ و گردو

مواد لازم:

سینه مرغ پخته شده     ۳۰۰ گرم

پنیر فتا یا خامه ای       ۲ ق غ

سس مایونز                 ۱ ق غ

گردوی چرخ شده         ۳ تا ۴ ق غ

سبوس گندم               ۲ ق غ

اسفناج پخته شده           ۱۰۰ گرم

سیر                             ۱ تا ۲ حبه

نمک و فلفل و آویشن     به میزان لازم

روغن زیتون                 مقداری

گوجه گیلاسی               به تعداد لازم

کدو خورشی و بادمجان   ۳ عدد

پودر باگت                     ۴ ق غ

روش تهیه:

گوجه ها را نصف کرده و با مقدار کمی روغن در تابه گریل می‌کنیم سپس در ظرفی که حاوی روغن زیتون و سیر و رزماری یا شوید خرد شده است میریزیم. بادمجان و کدو را ورقه ای و از طول برش زده و در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم سینه مرغی که از قبل با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز پخته ایم را چرخ کرده و با سیر اسفناج پنیر گردو سبوس و نمک و فلفل به همراه سس مایونز خوب مخلوط میکنیم. روی سطح کار را کمی پودر باگت پاشیده و از مواد روی پودر باگت قرار میدهیم و با دست به آن حالت مستطیل را می‌دهیم سپس مستطیل ها را در فریزر گذاشته تا کاملاً سفت شود اطراف آنها را خوب پودر باگت می زنیم بعد از سفت شدن از فریزر بیرون آورده برش زده و مکعب ها را مرتب می کنیم سپس هر مکعب را وسط یک ورقه کدو یا بادمجان قرار داده و با کمک خلال فیکس میکنیم و روی آن را با گوجه های مزه دار شده و شوید تزیین می کنیم.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها