خانم احمدی آموزش پخت پن کیک کینوآ 97/10/16

     

خانم احمدی آموزش پخت پن کیک کینوآ 97/10/16

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971016ashpaze
خانم احمدی آموزش پخت پن کیک کینوآ 97/10/16

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


خانم احمدی

پن کیک کینوآ

آرد کینوا   ۱.۵ پیمانه

شکر قهوه ای     ۱ تا ۲ ق غ

شیر کم‌چرب     ۱ پیمانه

تخم مرغ         ۱ عدد

سفیده تخم مرغ   ۱ عدد

بکینگ‌ پودر         ۲.۵ ق چ

کره               ۱تا۲ ق غ

وانیل           مقداری

روش تهیه:

ابتدا شکر و آرد و بکینگ پودر را با هم ‌مخلوط کرده و کنار می گذاریم

سپس سفیده ها را با همزن فرم داده و زرده و شیر   وانیل و ۱ ق از کره را هم جدا با هم زن میزنیم. سپس این دو را با هم مخلوط کرده وسط آرد گودالی ایجاد کرده و این مواد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نشود . بقیه کره را با قلم مو کف تابه پخش میکنیم از مواد به اندازه ۱ ملاقه کوچک برداشته کف تابه ریخته و صبر می کنیم‌ تا حباب بزند بعد برمی گردانیم تا سمت دیگر هم‌ بپزد. پنکیک را با عسل، شیره افرا، مربا، مارمالاد، شهد، یا هر چیز شیرین دیگری میتوان سرو کرد.

 


 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها