خانم رامشینی آموزش تهیه کلم پلو شیرازی 97/10/13

     

خانم رامشینی آموزش تهیه کلم پلو شیرازی 97/10/13

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971013ashpaze
خانم رامشینی آموزش تهیه کلم پلو شیرازی 97/10/13

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


کلم پلو قالبی

مواد لازم:

برنج آبکشی شده                   ۳ پیمانه

گوشت چرخ کرده قلقلی شده   ۵۰۰ گرم

ترخون و ریحان                     ۴۰۰ گرم

کلم قمری خورد شده               ۵۰۰ گرم

زعفران حل شده                     ۳ ق س

پیاز خورد شده سرخ شده         ۱ عدد

زرده تخم مرغ                       ۲ عدد

ماست                                   ۲ لیوان

گلاب                                     ۱ ق چ

دارچین                                 ۱ ق چ

نمک                             به مقدار لازم

روش تهیه:

برنج آبکش شده را با ترخون و ریحان به همراه کلم قمری خورد شده و تفت داده شده و پیاز سرخ شده مخلوط می کنیم

در قابلمه یا قالب دم زده می شود و می توان روی آن را با پیاز داغ و گوشت قلقلی سرخ شده و برنج زعفرانی تزیین شود

البته می توان به صورت مدرن تزیین شده و به صورت ته چین باشد که:

یک سوم برنج دمکش شده را با زرده تخم مرغ و ماست چکیده و زعفران و گلاب و دارچین و نمک مخلوط کرده و قابلمه را خوب چرب کرده و مواد ته چین را درون آن ریخته و در مرحله بعد مواد کلم پلو و گوشت قلقلی را روی آن میریزیم و کره می زنیم، فویل کشیده و در فر حدود ۱ ساعت زمان می دهیم تا پخته و طلایی شود.

می توان دارچین و زیره سیاه را جهت مصلح و ضد نفخ استفاده کرد. می توان نیمی از کلم قمری را با کلم برگ استفاده کرد.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها