خانم عیوضی آموزش تهیه ته چین کدو حلوایی 97/10/12

     

خانم عیوضی آموزش تهیه ته چین کدو حلوایی 97/10/12

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971012ashpazi
خانم عیوضی آموزش تهیه ته چین کدو حلوایی 97/10/12

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


ته چين كدو حلوايی

مواد لازم :

کدو حلوایی     نصف یک عدد

برنج                 دو پیمانه

زرشك               كمي

کشمش پلویی   ۱/٢فنجان

گوشت گياهی   ٢٠٠ گرم

روغن كنجد       به میزان لازم

زغفران دمکرده   ۲ قاشق غذاخوری

پیاز                   ۲عدد

زردچوبه             ۱ قاشق مربا خوری

نمک                   به میزان لازم

شکرقهوه ای       ۱تا۲ قاشق غذاخوری

ماست کم چرب   ۱ لیوان

زرده تخم مرغ     ۲ عدد

طرزتهیه:

برای درست کردن این غذای فصلی ابتدا برنج را همراه مقداری نمک۴ساعت بخیسانید.۱عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید.

قابلمه مناسبی انتخاب کنید ۱عددپیاز ،گوشت گياهي ، نمک،زردچوبه و روغن كنجد روی حرارت بگذاريد

بعداز كمي تفت دادن

کشمش و زرشك ها راپاک کنید،بشویید و کنار بگذارید.

پوست کدو را بگیرید و بشویید و سپس مکعبی خرد کنید.(نه خیلی ریزونه خیلی درشت)

یک عدد پیاز دیگر را پوست بگیرید و بشویید و نگینی خرد کنید.قابلمه مناسبی انتخاب کنید پیاز را به آن بیافزایید و همراه۴قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.سپس کدوهای خردشده را به آن بیافزایید و مقداری تفت دهید.مراقب باشید که له نشود.سپس کشمش هارابیافزایید و درآخرشکر قهوه ای را بیافزایید و بعد از یکی دو دقیقه شعله راخاموش کنید و گوشت گياهي را به آن بیافزایید.

قابلمه مناسبی انتخاب کنید و همراه مقداری آب روی حرارت بگذارید بعداز جوش آمدن،برنج خیس خورده را به آن بیافزایید و صبرکنید تا بجوشد و برنج مقداری نرم شود وسپس آنرا آبکش کنیم.(برنج را زنده تر از حالت معمول آبکش کنید).کاسه مناسبی انتخاب کنید زرده های تخم را درون آن بریزید و ماست را به همراه کمی نمک را اضافه کنید با همزن دستی خوب هم بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود.برنج آبکش شده را به مایع تخم مرغ بیافزایید و هم بزنید.قابلمه نچسبی انتخاب کنید.۵قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید نصف مایه تخم مرغی و پلو را درون قابلمه بریزید و با پشت قاشق سطح پلو را مقدار کمی فشرده و صاف نمایید. شعله پخش کن را روی حرارت بگذارید و قابلمه را روی آن بگذارید. ابتدا حرارت را زیاد کنید تاپلو مقداری بخار کند و سپس شعله را کم کنید و روی قابلمه دم کنی بگذارید و یک ساعت زمان بدهید تا ته چین با حرارت ملایم دم بکشد.




اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها