آقای زنجانی آموزش تهیه انواع سس 97/10/10

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
ashpaze
آقای زنجانی آموزش تهیه انواع سس 97/10/10

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


آقای زنجانی

مواد لازم سس سزار:

ماست یا مایونز

سرکه بالزامیک (یا سرکه سیاه)

سس مایونز

پنیر پارمزان

لیمو

خردل

یک سوم حبه سیر له شده و ‌خورد شده

روغن زیتون

ماست یا (مایونز کم چرپ)، خردل ، سیر و لیمو را اضافه کرده و هم می زنیم . روغن زیتون و سرکه بالزامیک نمک و ‌فلفل را اضافه کرده هم میزنیم ، پنیر پارمزان را در آخر اضافه کرده و داخل یخچال می گذاریم.

سس خردل:

خردل     2 قاشق غذا خوری

سیر       یک سوم حبه له و ‌خورد شده

عسل     ۱ قاشق غذا خوری

آبلیمو     ۱ قاشق غذا خوری

روغن   ۴ قاشق غذاخوری

سرکه سیب ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل

تمامی مواد را به هم اضافه کرده هم میزنیم ،بعد از دو ساعت در یخچال بودن سس اماده است.

سس یونانی (برای سالاد هایی با ابعاد ریز مناسب است مثل سالاد خیار گوجه)

مواد لازم:

سبزیجات معطر (پونه شوید اویشن نعنا)

پودر سیر

پودر پیاز

لیمو یک عدد

سس خردل   یک قاشق غذا خوری

روغن زیتون

سرکه سیب   2 قاشق غذا خوری

سیر     یک سوم حبه له و ‌خورد شده

سبزیجات معطر، نمک و‌فلفل، لیمو، سیر، روغن زیتون، سرکه سیب، سس خردل را به هم اضافه کرده هم میزنیم بعد از دو ساعت در یخچال بودن سس آماده می باشد.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها