خانم احمدی آموزش تهیه مقلوبه غذای لبنانی 97/10/9

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971009ashpazi
خانم احمدی آموزش تهیه مقلوبه غذای لبنانی 97/10/9

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مقلوبه پلو لبنانی

مواد لازم :

برنج دو تا سه پیمانه

روغن

خلال بادم تفت داده شده برای تزئین

دارچین و جوز هندی هرکدام یک قاشق چای خوری سرپر

آب یک لیوان

نمک و فلفل

پیاز حلقه ای یک عدد

پیاز سرخ شده یک عدد

گوشت مغز ران گوساله ۳۵۰ گرم

بادمجان ورقه ای سرخ شده دو عدد

پودر سیر به میزان دلخواه برای مزه دار کردن گوشت

پیاز را تفت داده و گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم و سپس فلفل و پودر سیر را اضافه می کنیم و صبر می کنیم آب گوشت تمام شود

پیاز های حلقه شده را کف قابلمه دیگر می چینیم و مخلوط گوشت را روی آن می ریزیم و بادمجان ها را روی آن می چینیم.

دارچین و جوز هندی را به برنج خیس خورده اضافه می کنیم تا رنگ آن قهوه ای گردد و مخلوط برنج را روی بادمجان ها می ریزیم

یک لیوان آب را به قابلمه اضافه می کنیم و می گذاریم با این آب ، گوشت و برنج بپزد

پس از پختن قابلمه را به گونه ای در ظرف واژگون می کنیم که لایه های آن به هم نریزد

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها