خانم حسینی آموزش تهیه خورشت به 97/10/8

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
971008ashpaze
خانم حسینی آموزش تهیه خورشت به 97/10/8

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


خورشت بِه

مواد لازم :

به                     ۴۵۰ گرم

مغز ران گوشت   ۱۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی   ۲۵ گرم

آلوی برغان           ۱۰ عدد

پیاز سرخ شده       ۵۰ گرم

روغن ، نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، زعفران به مقدار لازم

بِه ها را ورقه می کنیم و تفت می دهیم تا براق شود.

گوشت ها را تکه می کنیم و بِه تفت داده شده و پیاز را اضافه می کنیم.

رب گوجه و زرد چوبه را با هم اضافه می کنیم.

مقداری فلفل سیاه را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم سپس آب را اضافه کرده تا گوشت بپزد.

نیمی از زمان پخت که گذشت آلوی برغان را اضافه می کنیم و نیم ساعت آخر نمک را اضافه می کنیم.

پس از خاموش کردن اجاق ، زعفران را اضافه می کنیم تا عطر آن از بین نرود.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها