خانم کامیار آموزش تهیه کدو حلوایی شکم پر 97/9/26

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970926ashpazi
خانم کامیار آموزش تهیه کدو حلوایی شکم پر 97/9/26

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


#دلمه_كدو_حلوایی خانم #کامیار

ويژه شب يلدا

مواد مورد نياز:

كدو حلوايي           1 عدد (حدود 2كيلوگرم)                               پياز سرخ شده       4/1 پ

گوشت چرخ كرده     500 گرم                                               زرشك                 3 ق.س

برنج نيم پخت           1.5 پيمانه                                               زعفران دم كرده       3 ق.س

شكرقهوه اي يا سفيد   3 تا 4 ق.س                                             كره                     70 گرم

آب ليموترش          3 ق.س                                                   فلفل سياه ، زنجبيل ، جوز هندي

سبزي دلمه (مرزه ، شويد ، گشنيز ، جعفري ، تره ، ريحان ، پيازچه ، نعنا )       200 گرم

روش تهيه :

نيمي از كره ، آبليموترش ، شكر ، نيم از زعفران دم كرده ، كمي نمك و فلفل سياه را مخلوط كرده روي حرارت قرار دهيد.

كدو را از قسمت گردن آن برش دهيد و درون آن را خالي كنيد .

داخل كدو را با مخلوط كره اي كه آماده كرده ايم مزه دار كنيد و شروع به آماده كردن مواد دلمه كنيد.

پياز را همراه با مابقي كره و گوشت چرخ كرده درون تابه تفت دهيد ، نمك و فلفل سياه و دارچين را اضافه كنيد و زمان دهيد تا گوشت

تغيير رنگ دهد.

سپس در ظرفي گوشت تفت داده شده را با برنج آبكش شده ، زرشك، سبزي خرد شده و مابقي زعفران دم كرده مخلوط كنيد.

با اين مخلوط داخل كدو را پر كنيد و در كدو را با خلال دندان روي كدو قرار دهيد

پوست كدو را با روغن چرب كرده وبصورت عمودي ، به مدت 2 ساعت در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد قرار دهيد (در

مدت پخت آن را برگردانيد)

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها