خانم محمدلو آموزش تهیه دسر به با پشمک 97/9/12

     

خانم محمدلو آموزش تهیه دسر به با پشمک 97/9/12

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970912ashpazi
خانم محمدلو آموزش تهیه دسر به با پشمک 97/9/12

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


دسر به با پشمک

به :۳عدد

آب :۱/۵-۱ پیمانه

شکر : یک پیمانه

میخک:۶-۵ عدد

رنگ قرمز خوراکی : به میزان دلخواه

مواد مورد نیاز کرم

شیر :۲پیمانه

شکر:۱/۲ پیمانه

آرد گندم :۱ قاشق سوپخوری سر صاف

آرد برنج:۱قاشق سوپخوری

آرد نشاسته: ۱قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای : ۲قاشق سوپخوری

وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری

پشمک :برای تزیین

دانه انار:برای تزیین

پودر پسته :برای تزیین

طرز تهیه

به را شسته ،پوست بکنید و دو نیم نمایید. هسته های به را خارج کرده و داخل آن را کمی خالی کنید. به ها را درون قابلمه قرار دهید و آب ، دانه های میخک ، دانه های به و رنگ قرمز خوراکی را اضافه کنید و اجازه دهید تا به نیم پز شود. سپس شکر را اضافه کنید و اجازه دهید تا به کمی دیگر بپزد. سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شوند.

برای تهیه کرم ؛ تمام مواد بجز پنیر خامه ای را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قراردهید و مدام بهم بزنید تا بجوش آید و به قوام برسد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

از کرم خنک شده داخل به ها بریزید و روی آنها را با پشمک و دانه انار و پودر پسته تزیین کنید.


اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها