خانم حسینی آموزش ماهی کباب ساجی با سس فلفل و جعفری 97/9/8
![]() |
خانم حسینی آموزش ماهی کباب ساجی با سس فلفل و جعفری 97/9/8 |
برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید
ماهی کباب ساجی
ماهی ۵۰۰ گرم
سیر ۲۰ گرم
ارد سبوسدار ۱۵۰ گرم
ادویه (زنجبیل زردچوبه فلفل سیاه )
به مقدار لازم
ابتدا ماهی با سیر ونمک و فلفل مزه دار میکنیم بعد ساج را روی حرارت گذاشته واجازه میدهیم حسابی داغ شود بعد ماهی را با اردوزردچوبه ونیمی از زنجبیل آغشته میکنیم ونیمی دیگر را برای سس کنار میگذاریم و روی ساج میگذاریم تا پخته شود
سس فلفل دلمه و جعفری
فلفل دلمه ۱۰۰ گرم .جعفری ۱۰۰گرم .سیر ۱۵۰ گرم روغن زیتون ۳۰ میلی لیتر لیموی تازه ۱۵ میلی لیتر (نمک وفلفل و زنجبیل)
همه مواد رو در غذا ساز ریخته و چند پالس میزنیم تا حسابی مواد باهم میکس شود
شربت زعفران عسل
زعفران را دم کنید وقتی ولرم شد عسل اضافه کنید گواری وجود در صورت تمایل کمی میتوانید اب لیموی ترش اضافه کنید