خانم صادقی آموزش تهیه دسر میوه ای 97/9/5

     

خانم صادقی آموزش تهیه دسر میوه ای 97/9/5

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970905ash
خانم صادقی آموزش تهیه دسر میوه ای 97/9/5

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


دسر میوه ای

مواد لازم

پوره زردآلو             ۲۵۰ گرم

پوره موز                 ۲۵۰ گرم

شکر.                     ۸۰ گرم

پودر ژلاتین             ۲۰ گرم

آب                         ۳۰ گرم

خامه صبحانه         ۲۰۰ گرم

آب لیموی تازه ۱قاشق چایخوری

زنجبیل           ۱قاشق چایخوری

وانیل مایع             ۴قطره

خامه قنادی.         ۲۰۰ گرم

طرز تهیه :

ژلاتین و آب را بن ماری میکنیم

پوره موز و زردآلو را به همراه آب لیمو ترش مخلوط کرده

۱/۲ پوره ها را با شکر ترکیب کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود

ژلاتین بن ماری شده را به بقیه پوره ها اضافه میکنیم

خامه صبحانه ، زنجبیل و وانیل را مخلوط میکنیم و خامه فرم گرفته را اضافه میکنیم و در قالب ریخته و به فریز منتقل میکنیم بعد از۱۲ساعت به ظرف سرو منتقل میکنیم .

ت

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها