خانم صادقی آموزش تهیه دسر میوه ای 97/9/5
![]() |
خانم صادقی آموزش تهیه دسر میوه ای 97/9/5 |
برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید
دسر میوه ای
مواد لازم
پوره زردآلو ۲۵۰ گرم
پوره موز ۲۵۰ گرم
شکر. ۸۰ گرم
پودر ژلاتین ۲۰ گرم
آب ۳۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
آب لیموی تازه ۱قاشق چایخوری
زنجبیل ۱قاشق چایخوری
وانیل مایع ۴قطره
خامه قنادی. ۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
ژلاتین و آب را بن ماری میکنیم
پوره موز و زردآلو را به همراه آب لیمو ترش مخلوط کرده
۱/۲ پوره ها را با شکر ترکیب کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود
ژلاتین بن ماری شده را به بقیه پوره ها اضافه میکنیم
خامه صبحانه ، زنجبیل و وانیل را مخلوط میکنیم و خامه فرم گرفته را اضافه میکنیم و در قالب ریخته و به فریز منتقل میکنیم بعد از۱۲ساعت به ظرف سرو منتقل میکنیم .
ت