خانم حسینی آموزش تهیه تاس کباب 97/8/26

     

خانم حسینی آموزش تهیه تاس کباب 97/8/26

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970826ashpazi
خانم حسینی آموزش تهیه تاس کباب 97/8/26

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


تاس كباب

مواد لازم:

گوشت يا مرغ                   ٢٥٠گرم

پيازحلقه شده                   ١عددمتوسط

هويج حلقه شده               ١٠٠گرم

بادنجان حلقه شده           ١٠٠گرم

سيب درختى ورقه شده       ١٠٠گرم

به ورقه شده                   ١٠٠گرم

گوجه فرنگى ورقه شده         ٢٥٠گرم

سير                 ٥حبه

فلفل دلمه اى رنگى حلقه شده         ١٠٠ گرم

سيب زمينى حلقه شده               ٢٠٠گرم

آلوى خورشتى         ٣٠عدد

رب گوجه فرنگى         ١٠٠ گرم

نمك و فلفل               به مقدار لازم

زردچوبه                   ٧گرم

آبليمو                     ٢٠ گرم

ادويه                       ٧گرم

روغن                         ٢٥ گرم

طرز تهيه:

گوشت يا مرغ را ته ظرف قرار دهيد و روى آن پيازها را چيده سپس فلفل دلمه اى ،بادنجان ها ،به ، سيب درختى ، گوجه فرنگى و سيب زمينى ها را به ترتيب روى هم چيده و در لا به لاى مواد آلو و سير قرار مى دهيم ودر آخر رب گوجه فرنگى را داخل ٢ليوان آب همراه با زردچوبه ، نمك و فلفل ، ادويه ، آبليمو و روغن خوب مخلوط كرده و روى تاس كباب ريخته و روى حرارت قرار مى دهيم تا به جوش آيد سپس حرارت را كم كرده تا كاملا پخته شود.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها