آقای زنجانی آموزش تهیه سوپ لبو 97/8/22

     

آقای زنجانی آموزش تهیه سوپ لبو 97/8/22

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
97082ashpazi
آقای زنجانی آموزش تهیه سوپ لبو 97/8/22

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد اوليه سوپ لبو :

لبو ٧٠٠ گرم

سيبزميني ٣٠٠ گرم

هويج ٢ عدد

نمك،فلفل، آويشن،زيره، رزماري به دلخواه

سير ٣ حبه

پياز ١ عدد

مرغ ٢٠٠ گرم

سركه ٢ ق غ

خامه ١/٢ پيمانه

شويد ٢ ق غ

عصاره گوشت يا مرغ ١ ق غ

روغن يا كره به مقدار لازم

پيازهاي نگيني خورد شده را با روغن سرخ كرده و سپس سير و ادويه ها را اضافه نموده و خوب تفت ميدهيم و مرغ را به قابلمه اضافه ميكنيم. حال سبزيجات و سركه را اضافه نموده تا با شعله كم يك ساعت بپزد. بعد مرغ و دو عدد لبوي درسته را خارج كرده و نگيني خورد كرده كنار گذاشته. سوپ را با گوشكوب برقي يا ميكسر يكدست كرده و مرغ و لبو را افزوده و ١٠ دقيقه به آن اجازه ميدهيم تا سوپ ما جا افتاده و در پايان خامه را اضافه مكنيم و إز شعله برداشته و نوش جان ميفرماييد. كمي ليمو هم مي توانيد زمان ميل كردن اضافه كنيد.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها