خانم صادقی آموزش تهیه کراکت بادمجان 97/8/21

     

خانم صادقی آموزش تهیه کراکت بادمجان 97/8/21

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970821ashpazi
خانم صادقی آموزش تهیه کراکت بادمجان 97/8/21

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


کراکت بادمجان

مواد اولیه:

بادمجان کباب        3 عدد    

جعفری ۲ الی ۳قاشق سوپخوری

سیب زمینی          2 عدد

پنیر پارامسان        50 گرم

نمک و فلفل سیاه    به میزان لازم

پودر سوخاری       1 بسته ۲۰۰گرمی

روغن ذرت جهت سرخ کردنی          به میزان لازم

سیر آسیاب شده      3حبه

پنیر پیتزا             150 گرم

آردسفید   50 گرم

تخم مرغ ۲الی۳عدد

دستور تهیه:        

1.ابتدا با دمجان ها را کبابی کرده دانه های داخل آن را جدا کرده و آن را ساطوری میکنیم

2.سیب زمینی را پخته و داخل بادمجان رنده می کنیم و سیر آسیاب شده و ادویه ها به آن اضافه می شود.

3.بعد از این که تمام مواد را خوب مخلوط کردیم. اگر مواد بدست چسبید تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید تا جایی که مواد بدست نچسبد و خوب فرم بگیرد

4.از مواد به اندازه یک گردو جدا کرده و در آرد سوخاری قرار داده و به آن شکل داده و آن را در روغن فراوان سرخ می کنیم

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها