خانم مهدیان آموزش تهیه سوپ قارچ خامه ای 97/8/19
![]() |
خانم مهدیان آموزش تهیه سوپ قارچ خامه ای 97/8/19 |
برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید
سوپ قارچ خامه ای
آب مرغ ۳ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
خامه ۲۰۰ گرم
هویج ۱ عدد
قارچ ۴۰۰ گرم
آرد گندم ۴ قاشق غذا خوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری خورد شده به میزان لازم
آب مرغ و شیر را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم
قارچ را ورقه ای خورد کرده و با روغن کنجد تفت میدهیم تا آب آن چیده شود ، پودر سیر و آرد گندم را اضافه میکنیم و تفت میدهیم سپس مواد را به آب مرغ و شیر اضافه کرده ، هویج ریز رنده شده را اضافه میکنیم و بماند تا قل بزند ، نمک و فلفل را اضافه و اجاق را خاموش کرده سپس خامه را به سوپ اضافه میکنیم و به دلخواه جعفری خورد شده به آن اضافه یا برای تزیین استفاده میکنیم.