خانم صادقی آموزش تهیه حلوا دارک فندقی 97/8/7

     

خانم صادقی آموزش تهیه حلوا دارک فندقی 97/8/7

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970807ash
خانم صادقی آموزش تهیه حلوا دارک فندقی 97/8/7

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


حلوای دارک فندوق

مواد لازم

آرد ۲۰۰ گرم

پودر قند ۱۸۰ گرم

پودر فندوق برشته ۱۲۰ گرم پودر

کره ۱۰۰ گرم

روغن جامد ۸۰ گرم

شکلات تلخ     ۱۰۰ گرم

فندوق درشت برای تزیین

غنچه گلمحمدی برای تزیین

خلال پسته برای تزیین

طرز تهیه :

آرد را بو داده تا بوی خامی آن گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد.

سپس آرد را الک کنید با روغن و کره به مدت ۱۵دقیقه روی حرارت کم تفت دهید .

سپس پودر فندوق تست شده را افزوده کمی روی حرارت مخلوط کردیم زیر حرارت را خاموش میکنیم و ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا از حرارت بیفتد و پودر قند را در دو مرحله به آن اضافه می نماییم.


اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها