خانم محقق آموزش تهیه فسنجان رستورانی 97/8/12

     

خانم محقق آموزش تهیه فسنجان رستورانی 97/8/12

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970812ashpazi
خانم محقق آموزش تهیه فسنجان رستورانی 97/8/12

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


فسنجان رستورانی

مواد لازم

مرغ نصف ۱عدد

گردوی خردشده یک ونیم لیوان

آردگندم یاسنگک ۲ ق غ

شکر ۲ق غ

رب انارنصف لیوان

سیب پوره شده ۲عدد

پیاز داغ ۲ق غ

گلاب ۴ق غ

زعفران ۲تا۳ ق غ

آب مرغ ۲لیوان

روغن به میزان لازم

طرز تهیه

آرد رو تفت میدیم تابوی خامیش گرفته بشه گردوی خردشده رو هم اضافه میکنیم تفت میدیم بعد مرغ پخته وخردشده سپس پیازداغ بعدپوره سیب خوب تفت میدیم آب مرغ اضافه میکنیم کمی بعد رب انار وشکر اضافه میکنیم آخرپخت برای اینکه جابیفته دوسه تایخ به مواد میزنیم شوک واردمیشه وبه روغن میفته



 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها