خانم کامیار آموزش تهیه ته چین گرمساری 97/8/6

     

خانم کامیار آموزش تهیه ته چین گرمساری 97/8/6

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970806ash
خانم کامیار آموزش تهیه ته چین گرمساری 97/8/6

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


ته چین گرمساری

مواد مورد نياز :

برنج آبكش شده .................... 10 پيمانه

گوشت گوسفند يا گوساله .............. 500 گرم

آلو ........................................... 1 پيمانه

كشمش ريز پلويي .............. 1/2 پيمانه

پياز سرخ شده .................... 1 عدد

پياز خام .............................. 1 عدد

خلال بادام ............................ 1/4 پ

خلال پسته ........................ 1/4 پ

زعفران دم كرده ................. 3 ق.س

سيب زميني................. 2 عدد ( در صورت دلخواه)

روغن ................................... به ميزان لازم

نمك و فلفل ....................... به ميزان لازم

روش تهيه :

برنج را از قبل با نمك خيس ميكنيم ، آبكش ميكنيم ولي برنج اين تهچين بايد خيلي زنده تر از برنج تهچين هاي ديگر باشد چون زمان پخت اين غذا حدود 4 ساعت است

گوشت را برش هاي نازك زده و همراه با پياز خام و نمك و فلفل مزه دار ميكنيم ، آلو را هم اضافه كرده درب ظرف را بسته و زمان ميدهيم تا گوشت بيات شود .

اين ته چين را ميتوان به دو شكل درست كرد يا ته ظرف سيب زميني بچينيد و يا ته ديگ تهچين برنجي باشد كه در اصل اين غذا بدون سيب زميني است ولي پيشنهاد ميشود از سيب زميني استفاده كنيد

كف قابلمه نچسب را كمي روغن ميريزيم ، سيب زميني هايي كه برش 1 سانت داده ايم كف قابلمه مي چينيم ، به ارتفاع 2 سانت روي سيب زميني ها را با برنج ميپوشانيم و در اين مرحله گوشت ها را لايه لايه روي برنج مي چينيم (پياز را از گوشت جدا كنيد ) و سپس آلو ها را روي گوشت ها بچينيد و زعفران را اضافه كنيد .

مابقي برنج را بصورت مخروطي به شكلي كه كامل روي گوشت ها را بپوشاند ميريزيم . يك ليوان آبجوش به برنج اضافه كرده و در قابلمه را بگذاريد .

5 دقيقه زمان دهيد تا بخار برنج بالا بياد سپس حرار ت را بسيار ملايم كرده يا از شعله پخش كن استفاده كنيد .

پياز داغ را همراه با كشمش تفت داده كنار بگذاريد

خلال بادام و پسته را نيز تفت داده و كنار بگذاريد

4-5 ساعت صبر ميكنيم تا برنج دم بكشد سپس يا بصورت برنج مخلوط يا بصورت تهچين برميگردانيم و با پيازداغ و كشمش و خلال بادام و پسته تزيين ميكنيم

اين غذا مخصوص مراسم نذري در شهر گرمسار است

 




 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها