خانم احمدی آموزش پخت کیک تولد 97/7/30

     

خانم احمدی آموزش پخت کیک تولد 97/7/30

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970730ash
خانم احمدی آموزش پخت کیک تولد 97/7/30

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


کیک مناسب تولد

مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد

آرد ۱ پیمانه

شکر دانه ریز ۱ پیمانه

روغن ۱.۴‌پیمانه

آب ۱‌.۴ پیمانه

وانیل ۱.۴ ق چ

کرم تارتار ۱.۴ ق چ

طرز تهیه:

زرده و سفیده را جدا میکنیم سفیده ها را با همزن فرم میدهیم برای حفظ پف سفیده از کرم تارتار استفاده میکنیم،بعداز فرم گرفتن سفیده ۱.۴ شکر را به صورت بارانی اضافه کرده و دوباره حدود ۲ تا ۳ دقیقه هم میزنیم بعد زرده ها را با ۳.۴ از شکر و وانیل هم میزنیم بعد آب جوش را اضافه میکنیم و مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه میکنیم و در نهایت روغن را اضافه کرده و با دور کند هم زن هم میزنیم بعداز این مرحله سفیده را به کمک لیسک درون مواد فولد میکنیم مواد را در قالب قطر ۲۰به ارتفاع ۱۰ سانت یا قالب شیفون ریخته و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد در طبقه ی وسط می پزیم




 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها