خانم حسینی آموزش تهیه خورشت آلو اسفناج 97/7/28

     

خانم حسینی آموزش تهیه خورشت آلو اسفناج 97/7/28

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970728ash
خانم حسینی آموزش تهیه خورشت آلو اسفناج 97/7/28

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


آلو اسفناج

مواد لازم:

پياز ١عدد

اسفناج ١كيلو

گوشت مغز ران گوسفند ٢٥٠ گرم

آلو خورشتى ٣٠ عدد

آبغوره ١/٢ پيمانه

روغن به ميزان لازم

نمك،فلفل،زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا پياز را نگينى خرد كرده روى حرارت گذاشته تا سبك شود سپس گوشت ،فلفل و زردچوبه را اضافه كرده كمى تفت مى دهيم سپس در ظرفى ديگر اسفناج كه به اندازه يك بند انگشت خرد شده را مى ريزيم و روى حرارت قرار مى دهيم تا آب آن جمع شود. سپس ١قاشق روغن به اسفناج اضافه مى كنيم و تفت مى دهيم. اسفناج تفت داده شده را به گوشت و پياز اضافه مى كنيم با ٤ ليوان آب مى گذاريم بپزد.١ساعت بعد آلو،آبغوره را به آن اضافه مى كنيم بعد از اينكه گوشت پخت نمك را مى افزاييم.





 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها