خانم صادقی آموزش تهیه مرغ کامل مجلسی 97/7/23

     

خانم صادقی آموزش تهیه مرغ کامل مجلسی 97/7/23

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970723ash
خانم صادقی آموزش تهیه مرغ کامل مجلسی 97/7/23

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مرغ کامل مجلسی

یک مرغ ۱کیلو گرم تا ۱کیلو و ۲۰۰ گرم

پیاز ۴عدد بزرگ

کره ۱۰۰ گرم

آبلیمو تازه ۱استکان

زعفران دم کرده ۱/۲استکان

نمک و فلفل سیاه ،فلفل پاپریکا ، دارچین و زنجبیل مقداری

فلفل دلمه ۱/۲ عدد

گوجه گیلاسی ۱۰ عدد

زرشک تازه. مقداری

روغن کنجد. مقداری

طرز تهیه :

مرغ را کاملا شسته اجازه دهید تا خشک شود

سپس از ۱۲الی۲۴ساعت قبل آنرا مرینت میکنیم با فلفل پاپریکا و سیاه و دارچین و زنجبیل و نمک و زعفران مزه دار میکنیم .

سپس کره را به قطعات کوچک تقسیم میکنیم و زیر پوست مرغ قرار میدهیم و آبلیمو و زعفران را به تمام مرغ آغشته میکنیم.

پیازها را حلقه حلقه برش داده و در کف قابلمه چیده و کمی روغن کنجد میریزیم ومرغ مرینت شده را ۲الی۳ساعت بستگی به اندازه مرغ دارد با حرارت بسیار پایین می پزیم





 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها