خانم امیری آموزش تهیه کیک سیب 97/7/22

     

خانم امیری آموزش تهیه کیک سیب 97/7/22

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970722ashpazi
خانم امیری آموزش تهیه کیک سیب 97/7/22

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


کیک سیب

:مواد لازم :

کره​​​​250 گرم

شکر​​​​250 گرم

تخم مرغ​​​3 عدد

عسل​​​​4/1 پیمانه

آرد​​​​300 گرم

بیکینگ پودر​​​1و2/1 قاشق چایخوری

زنجبیل​​​​1 قاشق سوپخوری

دارچین​​​​1 قاشق سوپخوری

سیب رنده شده​​​170 گرم

شیر​​​​3/2 پیمانه

روش تهیه :

کره و شکر را خوب هم زده .سپس تخم مرغها را تک تک افزوده و به هم زدن ادامه دهید .عسل را با مواد مخلوط کرده و بعد تمام مواد خشک و بعد سیب را با مواد ترکیب کنید و در آخر شیر را بیفزایید . مایه ی آماده را در دو قالب با قطر 21 سانتیمتر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده اید ریخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید . 5 دقیقه بعد از پخت کیکها را از قالب خارج کرده و خنک کنید. در صورت تمایل بین کیک ها خامه مالیده و با خمیر فوندانت و سیب تزیین کنید.





 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها