خانم حسینی آموزش تهیه باقلوای قارچ و ذرت 97/7/11

     

خانم حسینی آموزش تهیه باقلوای قارچ و ذرت 97/7/11

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970711ashpaze
خانم حسینی آموزش تهیه باقلوای قارچ و ذرت 97/7/11

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

باقلوای قارچ وذرت

مواد لازم

قارچ ۱۵۰ گرم

ذرت ۱۵۰ گرم

اسفناج ۱۰۰ گرم

خمیر نازک (یوفکا) ۶ورقه

پیاز داغ ۵۰ گرم

سیر ۵۰ گرم

سبوس گندم ۳۰ گرم

روغن کنجد

(سس باقلوا)

گوجه فرنگی رنده شده ۲۵۰ گرم

جعفری خورد شده ۱۰۰گرم

پیاز ۱۰۰ گرم

ادویه (دارچین فلفل )

ابتدا مواد سس رادر ظرفی ریخته واجازه میدهیم تا کمی حرارت ببیند بعد در ظرف موردرا چرب کرده یک لایه خمیر را میگذاریم وباسیروسبوس وروغن کنجدچرب میکنیم این کار را تا سه لایه از خمیر را انجام میدهیم بعد ذرت و قارچ واسفناج را اضافه کرده ویک لایه از خمیر را روی مواد میگذاریم ودوباره سیروسبوس وروغن مال میکنیم تا سه لایه انجام میدهیم وروی حرارت ملایم گاز میگذاریم و روی باقلوا هارا برش زده و سسی که از قبل اماده کرده بودیم را اضافه میکنیم واجازه میدهیم تا بپزد

میتوانیم از۱۵۰ گرم ارد ویک عدد تخم مرغ و۲۰۰ میلی لیتراب را خوب زده وخیلی نازک روی تابه بریزیم وروی حرارت ملایم وتا شش لایه میتوانیم بصورت نازک استفاده کنیم

میتوانیم از خمیرهای نازک اماده استفاده کنیم

یا میتوانیم خمیرنان را بصورت کاملا نازک وردنه واستفاده کرده

شربت ریحان

ریحان ۱۰۰۰گرم

اب لیمو ترش تازه ۱۰۰میلی لیتر

شکر قهوه ای ۱۰۰۰ گرم

همه مواد را در در قابلمه ریخته و اجازه میدهیم تا با آب به مدت نیم ساعت بجوشد بعد حرارت را خاموش کرده وقتی سرد شد دربطری های شیشه ای بریزید ودر جای خنک نگهداری کنید

بهتراست بجای شکر از عسل استفاده شود وقتی شربت ولرم شد میتوانیم عسل اضافه کنیم



 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها