آقای زنجانی آموزش تهیه کتف و بال کبابی با سس باربیکیو 97/7/10

     

آقای زنجانی آموزش تهیه کتف و بال کبابی با سس باربیکیو 97/7/10

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
970710ashpazi
آقای زنجانی آموزش تهیه کتف و بال کبابی با سس باربیکیو 97/7/10

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم براي تهيه وينگز با سس باربيكيو :

بال و كتف ١ كيلو

سير ٣ حبه

روغن زيتون،نمك، آويشن و فلفل سياه به مقدار لازم

سس:

كچاپ( سس گوجه) ٢ پيمانه

سس خردل ٢ ق غ

سس سويا ٢ ق غ

سركه ١/٢ پيمانه

پودر پياز،سير، فلفل سياه، پاپريكا، نمك، از هر كدام ١ ق غ

شكر ١/٢ پيمانه

طرز تهيه:

در تابه اي كچاپ،سس خردل،سويا سسو سركه را حرارت داده تا گرم شوند و سپس ادويه ها و شكر را اضافه نموده و با حرارت خيلي كم اجازه ميدهيد ١ ساعت سس ما آماده شود. حال بال و كتف ها را همراه به سير و ادويه ها و روغن آشته كرده و مزه دا ميكنيم، روي آن را بسته و چند ساعت داخل يخچال به آن استراحت ميدهيم، حال بال و كتف ها را به سسي كه آماده كرديم كاملا آغشته كرده و روي منقل،گريل يا داخل فر و ماهيتابه آن ها را پخته و در حالي كه مرغ ما روي حرارت قرار دارد از سس روي آن با قلمو آغشته كنيد و در نهايت بعد از پخت كامل همراه با سس اضافه ميل بفرماييد.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها