خانم صادقی آموزش تهیه کیک قهوه 97/7/9

     

خانم صادقی آموزش تهیه کیک قهوه 97/7/9

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970709ashpazi
خانم صادقی آموزش تهیه کیک قهوه 97/7/9

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


کیک قهوه

مواد لازم :

کره ۱۰۰ گرم

شکر ۲۲۰گرم

تخم مرغ ۳عدد

نسکافه ۲قاشق مرباخوری

آبجوش ۱قاشق غذا خوری

آرد ۲۳۰گرم

کاکائو ۳قاشق سوپخوری

بیکینگ پودر ۲قاشق مرباخوری

ماست یک لیوان

طرز تهیه:

کره به دمای محیط رسیده را ۱الی۲دقیقه با همزن برقی می زنیم سپس شکر را به آن اضافه می‌کنیم ۴الی۵دقیقه با همزن برقی میزنیم تا سبک شود وانیل را به همراه تخم مرغها دانه به دانه به مواد اضافه کرده و خوب می زنیم .نسکافه را در آبجوش حل میکنیم .

آرد ، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را از الک گذرانده و به دو قسمت تقسیم میکنیم سپس ۱/۲ آن را به تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد ماست را افزوده با همزن برقی میزنیم و ۱/۲ باقی مانده مخلوط آرد و بیکینگ پودر و کاکائو را می افزاییم و در قالب ۲۳سانتی می ریزیم و در فری که از ۱۵دقیقه جلوتر روی درجه ۱۷۵درجه گرم شده به مدت ۴۵دقیقه می پزیم .





اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها