خانم محمدلو آموزش تهیه کیک با روکش نارگیل 97/7/4

     

خانم محمدلو آموزش تهیه کیک با روکش نارگیل 97/7/4

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970704ashpaze
خانم محمدلو آموزش تهیه کیک با روکش نارگیل 97/7/4

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


کیک با روکش نارگیل

آرد :۲۲۰ گرم

شکر :۲۰۰ گرم

ماست : ۳/۴ پیمانه

روغن مایع :۳/۴ پیمانه

تخم مرغ : ۴ عدد

وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری

بکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری

پودر نارگیل : ۱پیمانه

شکر: ۱ قاشق سوپخوری

خامه صبحانه : ۱پیمانه

شیر: حدود ۳/۴ پیمانه

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را با وانیل بزنید تا کمی روشن شود. سپس ماست و روغن را اضافه کنید و مخلوط نمایید. آرد و بکینگ پودر را در دو مرحله اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید. مایع کیک را درون قالبی که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید. مخلوط پودر نارگیل و یک قاشق سوپخوری شکر را روی سطح کیک بریزید. قالب را ۴۰-۳۵ دقیقه درون فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل روشن کرده اید قرار دهید. وقتی کیک را از فر بیرون آوردید کیک را برش بزنید و خامه را که با شیر رقیق کرده اید روی کیک بریزید.

کیک را پس از سرد شدن میل نمایید.

رویه کیک زیاد طلایی نشود.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها