آقای زنجانی آموزش تهیه آش یزدی 97/6/27

     

آقای زنجانی آموزش تهیه آش یزدی 97/6/27

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970627ashpaze
آقای زنجانی آموزش تهیه آش یزدی 97/6/27

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم برای تهیه آش گندم یزدی :

گندم پوست کنده يك پیمانه

لوبیا قرمز یک سوم پیمانه

لوبیا چشم بلبلی یک سوم پیمانه

جو پوست کنده یک سوم پیمانه

زیره و آویشن به میزان لازم

نخود یک سوم پیمانه

لوبیا چیتی یک سوم پیمانه

عدس یک سوم پیمانه

لوبیا چشم بلبلی یک سوم پیمانه

ماش یک سوم پیمانه

سبزی آش یک کیلو گرم

زردچوبه و پونه به میزان لازم

روغن زیتون به میزان لازم

لوبیا سفید یک سوم پیمانه

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

گوشت گوسفندي نيم كيلو

دنبه ٢٠٠ گرم

پياز ٥ عدد

سير ٢ حبه

نعناع داغ و كشك براي تزيين

دنبه ها را خرد كرده در قابلمه مورد نظر ريخته حرارت را زياد كرده تا روغن بيفتد و پياز نگيني را اضافه كرده تا كاملا طلايي شود و بعد سير را به همراه همه ادويه ها بجز نمك را نيز اضافه نموده و تفت دهيد. حال گوشت را افزوده و كمي تفت دهيد و بعد نخود،لوبيا سفيد،چشم بلبلي،چيتي و قرمز را نيز به همراه ٣ تا ٤ ليتر آب اضافه نموده و مدت ٤ الي ٥ ساعت با حرارت كم اجازه طبخ دهيد، حال گندم و جو را بيافزاييد و ٢ ساعت با حرارت كم پخته و در نهايت عدس و ماش را اضافه كرده و ٢ ساعت ديگر اجازه طبخ ميدهيم. و در پايان به آن سبزي را اضافه كرده و اجازه ميدهيم تا ٢ ساعت آش كاملا جا افتاده و در همين حين به آن نمك،نعناع داغ و كشك را اضافه كرده و در ظرف مورد نظر سرو بفرماييد. نوش جان

نكته: حتما حبوبات را ٢٤ ساعت خيس كرده و در اين مدت ٣ بار آب آن را عوض كنيد.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها