خانم امیری آموزش تهیه نان گردویی 97/6/25

     

خانم امیری آموزش تهیه نان گردویی 97/6/25

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970625ashpaze
خانم امیری آموزش تهیه نان گردویی 97/6/25

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


نان گردویی

مواد لازم:
شير ولرم 2/1 پیمانه
مايه خمير 1 قاشق چایخوری
شكر 1 قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه
روغن 4/1 پیمانه
پودر دارچین 2/1 قاشق چایخوری
پودر هل 2/1 قاشق چایخوری
شكر 2 قاشق سوپخوری
گردو 120 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد

روش تهیه :
آرد را در ظرف گودي ريخته و وسط آرد را گود كنيد شیر، شکر و مایه خمیر را افزوده و 10 دقیقه استراحت دهید. اینک روغن را اضافه كرده و خوب ورز داده و روي خمير را بپوشانيد و نيم ساعت استراحت داده تا خميرحجیم شود. بعد يك گلوله از خمير را در دست پهن كرده و يك قاشق از مخلوط گردو و دارچين، شکر و هل وسط آن گذاشته و خمير را جمع كنيد و در سيني چرب شده گذاشته و بعد از 10 دقیقه روي كلوچه ها را مهر زده و زرده تخم مرغ بماليد و تزئين كنيد و در حرارت 180 درجه ی سانتیگراد قرار دهيد تا كلوچه ها طلايي شوند.



 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها