خانم صادقی آموزش تهیه ساندویچ مرغ 97/6/12

     

خانم صادقی آموزش تهیه ساندویچ مرغ 97/6/12

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970612ash
خانم صادقی آموزش تهیه ساندویچ مرغ 97/6/12

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


ساندویج مرغ

مواد لازم :

سینه مرغ پخته شده ۲عدد

پیاز خلال شده. ۲عدد

فلفل دلمه ای رنگی. ۱ عدد

پنیر پارمسان. ۱پیمانه

پنیر ورقه ای ۱بسته

نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زعفران مقداری

خیار شور ۲۰۰ گرم

گوجه فرنگی. ۲عدد

زنجبیل تازه مقداری

روغن کنجد. مقداری

طرز تهیه :

مرغ را با یک تکه دارچین و یک ساقه کوچک کرفس و ۲ حبه سیر و یک برگ عدد بو کاملا پخته و بصورت رشته ای با چاقو برش داده در روغن با پیازهای خلالی کاملا تفت دهید سپس نمک ، ادویه و زعفران اضافه و در آخر پنیر پارمسان را اضافه کنید

مواد را در داخل نان ساندویچی به همراه فلفل دلمه ای و خیار شور و پنیر ورقه ای و گوجه و کاهویا اسفناج کوچک میل کنید

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها