خانم محمدلو آموزش طرز تهیه کبه عربی 97/6/4

     

خانم محمدلو آموزش طرز تهیه کبه عربی 97/6/4

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970604ashpaze
خانم محمدلو آموزش طرز تهیه کبه عربی 97/6/4

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

کبه عربی

برنج : ۲ پیمانه

زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری

گوشت چرخ کرده : ۲۵۰-۲۰۰ گرم

جعفری خردشده: ۲ قاشق سوپخوری

پیاز : ۱عدد کوچک

ادویه کبه : ۲ قاشق چایخوری (شامل: هل ، دارچین، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، جوزهندی، میخک)

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه

برنج را شسته و نیم ساعت خیس کنید. سپس برنج را پر قابلمه بریزید و روی روی حرارت قرار دهید. وقتی به جوش آمد زردچوبه را اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا برنج کاملا بپزد و وا برود. نمک را اضافه کنید و با برنج مخلوط کنید. برنج را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. برنج را با دست ورز دهید تا بصورت خمیری در آید.

برای تهیه مواد میانی ؛ پیاز را ریز خردکنید و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس جعفری ،نمک و ادویه کبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

دست خود را مرطوب کرده و از خمیر برنجی به اندازه گردوی درشت برداشته و در کف دست قرار دهید و از مواد گوشتی میان آن قرار دهید و با دست فرم دهید. کبه ها را ۳۰ دقیقه روی کاغذ روغنی قرار دهید تا سطح آن کمی خشک شود. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود


اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها