خانم کامیار آموزش تهیه برنج سرخ شده 97/5/28

     

خانم کامیار آموزش تهیه برنج سرخ شده 97/5/28

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970528ashpazi
خانم کامیار آموزش تهیه برنج سرخ شده 97/5/28

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد مورد نياز :

برنج دم كرده ......... ٣ پيمانه

تخم مرغ ...............٢ عدد

قارچ ريز ............. ١ پيمانه

پياز ................... ١ عدد

پيازچه .............. ١٠ شاخه

گشنيز .............. ٢٠ گرم

سبزيجات به دلخواه :

هويج ................. ٢ عدد نگيني خرد شده

سير ..................٢ حبه

زنجبيل تازه رنده شده ...... ١ ق.س

بروكلي .......................١٠٠ گرم

( به دلخواه نخودفرنگي ، كدو ، خيار هم ميتوان استفاده كرد )

عصاره سبزيجات ..........١/٢ ق.چ

دانه كنجد ..........١-٢ ق.س

سس فلفل ......... ١ ق.س

سويا سس .........٢ ق.س

روغن ............... ٢ ق.س

نمك و فلفل سياه .......... به ميزان لازم

روش تهيه :

ابتدا تأبه مخصوص را روي حرارت گذاشته تا داغ شود كمي روغن ريخته و پياز را همراه با سير و زنجبيل تازه تفت دهيد تا سبك شود

سپس هويج را أضافه كرده وقتي تفت داده و سبك شد قارچ را أضافه كنيد

اين مواد را به گوشه اي از تابه منتقل كرده و تخم مرغ را همراه با سس فلفل و نمك و فلفل سياه ميزنيم و در گوشه ديگري از تابه سرخ ميكنيم به شكلي كه فرم بگيرم ولي با مواد داخل تابه مخلوط نشود

برنج دم كشيده شده را همراه با عصاره سبزيجات و مقداري پيازچه و بروكلي ( گل هاي ريز شده ) به اين مواد أضافه ميكنيم و كاملا تفت ميدهيم تا كاملا باز شود

در اين مرحله سويا سس را أضافه كنيد

مابقي پيازچه همراه با

گشنيز و دانه كنجد در موقع سرو روي برنج پاشيده ميشود

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها