خانم رامشینی آموزش تهیه دسر سه رنگ 97/5/27

     

خانم رامشینی آموزش تهیه دسر سه رنگ 97/5/27

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970527ashpaze
خانم رامشینی آموزش تهیه دسر سه رنگ 97/5/27

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم دسر سه رنگ

خامه: ۶۰۰ گرم /

شیر: ۳۰۰ گرم/

شکر : ۸۰ گرم /

ژلاتین: ۴ قاشق چایخوری /

اسانس وانیل:یک قاشق چایخوری

طرز تهیه: شیر و شکر را مخلوط کرده ژلاتین را اضافه کرده سپس روی حرارت قرار داده بعد از اینکه حل شدند به سه قسمت تقسیم کرده به یک قسمت شکلات حل شده و به یک قسمت وانیل و قسمت دیگر قهوه افزوده داخل ظرف مورد نظر ریخته داخل یخچال گذاشته تا ببندد

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها