خانم بخشی آموزش طرز تهیه حلوای بادام و کارامل 97/5/17

     

خانم بخشی آموزش طرز تهیه حلوای بادام و کارامل 97/5/17

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970517ash
خانم بخشی آموزش طرز تهیه حلوای بادام و کارامل 97/5/17

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


حلواي بادام و كارامل

كره. ٤٠ گرم

پودر هل. ١ قاشق چايخوري

شير. ١/٢ و ١ پيمانه

نشاسته گل. ١/٤ پيمانه (٤٥ گرم)

پودر بادام ١ پيمانه

شكر. ١ پيمانه

آرد برنج. ١/٢ پيمانه

زعفران. ٢ قاشق سوپ خوري

طرزتهيه :

ابتدا شكرراداخل تابه دسته دار مناسب ريخته وروي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا شكر ذوب شده وآرام آرام كارامل شود وبه رنگ قهوه اي روشن در آيد سپس كره را نيز روي حرارت به شكر افزوده مرتب هم مي زنيم وقتي كره در شكركاراملي حل شد يك دوم از شير را مي افزاييم ،، داخل كاسه مناسب كه ازقبل نشاسته گل ، آردبرنج تفت داده شده وپودر بادام وپودر هل را با يك پيمانه شير حل كرده واستراحت داده بوديم روي حرارت ملايم با مراد شكر كاراملي به آرامي مرتب مخلوط كرده وهم مي زنيم تا حلواي يكدست آماده شود ودر اواخر پخت نيز زعفران را اضافه كرده وبعدازمخلوط كردن ، زير حرارت را خاموش مي كنيم وحلوا را به صورت دلخواه تزيين مي كنيم .

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها