خانم صادقی آموزش تهیه کیک فانتزی 97/5/15

     

خانم صادقی آموزش تهیه کیک فانتزی 97/5/15

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970515ashpaz
خانم صادقی آموزش تهیه کیک فانتزی 97/5/15

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


پاپس کیک یا کیک فانتزی

مواد اولیه :

کیک اسفنجی ۵۰۰ گرم

کرم فیل. ۲۰۰ کرم

خامه صبحانه ۲۰ گرم

شکلات تخته ای. به میزان لازم

پودر پسته ، ترافل رنگی ، شکر رنگی. به میزان لازم

طرز تهیه

کیک اسفنجی کاکایویی یا وانیلی را پودر میکنیم به آن کرم فیل و خامه صبحانه را

افزوده در دست به صورت گلوله های ۴۵ گرمی در میآوریم چوب پاپس را داخل آن زده و یکساعت در یخچال میگذاریم سپس آن را در شکلات ذوب شده میزنیم و پودر پسته یا ترایفل تزیین میکنیم

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها