خانم کامیار آموزش تهیه رولت گوشت و سبزیجات 97/5/14

     

خانم کامیار آموزش تهیه رولت گوشت و سبزیجات 97/5/14

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
970514ashpaze
خانم کامیار آموزش تهیه رولت گوشت و سبزیجات 97/5/14

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

#رولت_گوشت_و_سبزيجات

مواد لازم خمير رولت :

آرد سفيد ........... ١٥٠ گرم

شير .................٣٠٠

نمك .................. ١/٨ ق.چ

تخم مرغ ............ ٣ عدد

روغن ................٢ ق.س

مواد لام داخل رولت :

پياز تفت داده شده ......... ٤ ق.س

گوشت چرخ كرده ....... ٣٠٠ گرم

رب گوجه فرنگي ........ ٢ ق.س

قارچ ........... ١٠ عدد

پنير موتزارلا ............. ٧٠ گرم

خامه ..................... ٤ ق.س

نمك و فلفل .......... به ميزان دلخواه

هويج ، كدو ، كرفس (سبزيجات دلخواه) .......... به ميزان لازم

روش تهيه رولت :

ابتدا أرد و شير را مخلوط كرده و تخم مرغ و نمك را أضافه كرده سپس در تأبه مسطح با ابعاد ٣٠*٤٠ ، ٢ قاشق روغن ريخته و ١٠ دقيقه تابه را در فر ٢٠٠ درجه سانتيگراد قرار دهيد تا گرم شود، مواد رولت هم بايد به مدت ٣٠ دقيقه در محيط استراحت كند

سپس مواد رولت را به تأبه منتقل كرده و به مدت ٢٥ تا ٣٠ دقيقه در فر قرار دهيد .تا بصورت نان پخته و برشته شده درايد

بعد ازپخت به قطعات دلخواه برش بزنيد و روي ان را مواد دلخواه پوشانده رول كرده و سرو ميكنيم.

روش تهيه مواد مياني :

گوشت چرخ كرده را همراه با پياز تفت داده شده تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد ، نمك و فلفل سياه را افزوده قارچ را أضافه كرده و در اين مرحله رب را أضافه كرده و زماني كه رب سرخ شد خامه و پنير را أضافه كرده و مواد را از روي حرارت برميداريم

مواد را روي سطح نان پهن كرده و سطح مواد را با سبزبجات نيم پز شده پوشانده و رول مي كنيم

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها