کامیار-طرز تهیه ساندویچ مرغ 960830

     

کامیار-طرز تهیه ساندویچ مرغ 960830

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
960830ash
خانم کامیار طرز تهیه ساندویچ مرغ 960830

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم ساندویچ کباب مرغ 960830
گوشت چرخکرده مرغ 500 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 4/1 عدد
گشنیز تازه 2 ق س
پودر سیر 2/1 ق چ
پاپریکا 2/1 ق چ
آویشن 4/1 ق چ
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
نان لواش به تعداد لازم
سیخ چوبی به تعداد لازم
مواد سس گوجه فرنگی:
گوجه فرنگی خرد شده 3 پیمانه
پیاز خرد شده 2/1 پیمانه
سیر تازه 2 شاخه
روغن زیتون 2 ق س
نمک و فلفل به میزان لازم
ساندويچ كباب مرغ - سه شنبه 30/8/96
ابتدا بايد سس را آماده كنيم؛ پس پياز را همراه با روغن زيتون در تابه تفت ميدهيم تا سبك شود، سپس سير را از وسط نصف كرده اضافه مي كنيم . سپس گوجه فرنگي را همراه با نمك و فلفل به آن اضافه مي كنيم . درب تابه را قرار داده تا سس جا بيفتد و به ١/٢ از حجم مواد اوليه برسد و غليظ شود. حالا گوشت چرخ كرده مرغ را همراه با پياز ساطوري، فلفل دلمه اي نگيني خردشده، گشنيز خرد شده، پودر سير، پاپريكا، آويشن، نمك و فلفل مخلوط كرده، از مواد به اندازه يه گردو يا نارنگي برداشته و بين دو كيسه نايلون فرم دهيد. سپس سيخ چوبي را از وسط مواد رد كرده و با مقدار كمي روغن سرخ مي كنيم. سپس كباب هاي آماده شده را داخل سس گوجه فرنگي كه از قبل آماده كرده ايم به مدت ١٠ تا ٢٠ دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا مغز پخت شود. بعد از پخت كباب ها را خارج كرده و همراه با تركيب پياز و جعفري يا سس گوجه فرنگي كه كباب ها را در آن پخته ايم داخل نان لواش پيچيده و سرو مي كنيم..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها