آقای زنجانی طرز تهیه کوفته دریایی 960824

     

آقای زنجانی طرز تهیه کوفته دریایی 960824

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
960824ash
آقای زنجانی طرز تهیه کوفته دریایی 960824

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم کوفته تند و ترش 960824
فیله ماهی تیلاپیا 250 گرم
میگو پاک شده 100 گرم
پیاز 1 عدد کوچک
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری درشت 2/1 پیمانه
قارچ 50 گرم
سیر له شده 1 ق غ
گشنیز 1 ق غ
ترخون تازه 2 ق غ
پنیر پارمزان 2 ق غ
لیمو ترش 2 عدد
سس کچاب 3/1 پیمانه
سس تند 1 ق غ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
كوفته تند و ترش - چهارشنبه 24/8/96
ماهي، ميگو، پياز، قارچ، سير، گشنيز و ترخون را ريز خرد كرده و داخل غذا ساز ريخته، سپس تخم مرغ، نمك، فلفل، روغن زيتون، پودر سوخاري و پنير پارميزان را اضافه نموده و در نهايت آب نصف يك ليمو را اضافه كرده و كاملا مخلوط كرده تا مايه لهيده و چسبنده اي را بدست بياريد. كمي روغن كف تابه اي ريخته سپس مايه را به شكل گلوله هاي توپي ريز در آورده و داخل ظرف مي گذاريم و داخل فر به مدت ٢٥ دقيقه با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد قرار می‌دهیم. براي تهيه سس، كچاپ و سس تند را به همراه آب ليمو را داخل ماهيتابه اي ريخته و با حرارت كم ١٠ دقيقه تفت مي دهيم. در نهايت كوفته ها را داخل ظرف مورد نظر چيده و سس را روي آن ريخته و سرو مي كنيم..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها