آقای زنجانی طرز تهیه کوفته دریایی 960824

     

آقای زنجانی طرز تهیه کوفته دریایی 960824

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
960824ash
آقای زنجانی طرز تهیه کوفته دریایی 960824

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم کوفته تند و ترش 960824
فیله ماهی تیلاپیا 250 گرم
میگو پاک شده 100 گرم
پیاز 1 عدد کوچک
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری درشت 2/1 پیمانه
قارچ 50 گرم
سیر له شده 1 ق غ
گشنیز 1 ق غ
ترخون تازه 2 ق غ
پنیر پارمزان 2 ق غ
لیمو ترش 2 عدد
سس کچاب 3/1 پیمانه
سس تند 1 ق غ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
كوفته تند و ترش - چهارشنبه 24/8/96
ماهي، ميگو، پياز، قارچ، سير، گشنيز و ترخون را ريز خرد كرده و داخل غذا ساز ريخته، سپس تخم مرغ، نمك، فلفل، روغن زيتون، پودر سوخاري و پنير پارميزان را اضافه نموده و در نهايت آب نصف يك ليمو را اضافه كرده و كاملا مخلوط كرده تا مايه لهيده و چسبنده اي را بدست بياريد. كمي روغن كف تابه اي ريخته سپس مايه را به شكل گلوله هاي توپي ريز در آورده و داخل ظرف مي گذاريم و داخل فر به مدت ٢٥ دقيقه با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد قرار می‌دهیم. براي تهيه سس، كچاپ و سس تند را به همراه آب ليمو را داخل ماهيتابه اي ريخته و با حرارت كم ١٠ دقيقه تفت مي دهيم. در نهايت كوفته ها را داخل ظرف مورد نظر چيده و سس را روي آن ريخته و سرو مي كنيم..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها