خانم کامیار - آموزش فیله ماهی کنجدی 960823

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
960823ash
خانم کامیار - آموزش فیله ماهی کنجدی 960823

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم فیله ماهی کنجدی 960823
فیله ماهی 500 گرم
سیر له شده 3 حبه
آبلیمو ترش 3 ق س
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پاپریکا یا فلفل ترکی 1 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
آب 4/1 پیمانه
آرد 1.5 پیمانه
کنجد بو داده 1.5 پیمانه
روغن مایع 1 ق س
مواد ساندویچ :
کلم قرمز به میزان لازم
کاهو به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
سرکه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نان باگت به میزان لازم
فيله ماهی كنجدی - سه شنبه 23/8/96
سير له شده راه همراه با نمك و فلفل ، پاپريكا يا فلفل تركي و آبليمو ترش در ظرفي مخلوط كرده و فيله هاي ماهي را به اين مخلوط آغشته كرده و 10 تا 15 دقيقه زمان دهيد تا مزه دار شود. فيله هاي ماهي را در اندازه هاي دلخواه برش دهيد. بعد از اينكه فيله ها مزه دار شد ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و آب زده و سپس در كنجد تفت داده شده بغلطانيد تا كل سطح فيله ها با كنجد پوشانده شود. فيله ها را در سيني كه كف آن را با كاغذ روغني پوشانده ايد و كمي با روغن چرب شده بچينيد و در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 40 دقيقه قرار دهيد. بعد از پخت، فيله ها را از فر خارج كنيد .كلم قرمز خرد شده ، كاهو خرد شده ، جعفري خردشده را همراه با سركه ، روغن زيتون و نمك و فلفل مخلوط كرده داخل نان باگت ريخته و روي آن فيله پخته شده قرار داده و سرو كنيد..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا