خانم کامیار - آموزش فیله ماهی کنجدی 960823

     

خانم کامیار - آموزش فیله ماهی کنجدی 960823

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
960823ash
خانم کامیار - آموزش فیله ماهی کنجدی 960823

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم فیله ماهی کنجدی 960823
فیله ماهی 500 گرم
سیر له شده 3 حبه
آبلیمو ترش 3 ق س
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پاپریکا یا فلفل ترکی 1 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
آب 4/1 پیمانه
آرد 1.5 پیمانه
کنجد بو داده 1.5 پیمانه
روغن مایع 1 ق س
مواد ساندویچ :
کلم قرمز به میزان لازم
کاهو به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
سرکه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نان باگت به میزان لازم
فيله ماهی كنجدی - سه شنبه 23/8/96
سير له شده راه همراه با نمك و فلفل ، پاپريكا يا فلفل تركي و آبليمو ترش در ظرفي مخلوط كرده و فيله هاي ماهي را به اين مخلوط آغشته كرده و 10 تا 15 دقيقه زمان دهيد تا مزه دار شود. فيله هاي ماهي را در اندازه هاي دلخواه برش دهيد. بعد از اينكه فيله ها مزه دار شد ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و آب زده و سپس در كنجد تفت داده شده بغلطانيد تا كل سطح فيله ها با كنجد پوشانده شود. فيله ها را در سيني كه كف آن را با كاغذ روغني پوشانده ايد و كمي با روغن چرب شده بچينيد و در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 40 دقيقه قرار دهيد. بعد از پخت، فيله ها را از فر خارج كنيد .كلم قرمز خرد شده ، كاهو خرد شده ، جعفري خردشده را همراه با سركه ، روغن زيتون و نمك و فلفل مخلوط كرده داخل نان باگت ريخته و روي آن فيله پخته شده قرار داده و سرو كنيد..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها