خانم امیری آموزش تهیه اسلایس شکلات تلخ برای افراد دیابتی 960821

     

خانم امیری آموزش تهیه اسلایس شکلات تلخ برای افراد دیابتی 960821

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
960821ash
خانم امیری آموزش تهیه اسلایس شکلات تلخ برای افراد دیابتی 960821

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم اسلایس شکلات تلخ 960821
بیسکوئیت سبوس دار 250 گرم
گردو 80 گرم
پوست پرتقال 40 گرم
آب پرتقال 80 میلی لیتر
شکلات تلخ 350 گرم
اسلايس شكلات تلخ - یکشنبه 21/8/96
ابتدا بيسكويت سبوسدار را با دست خرد كنيد. گردو را نيز خرد كرده و با آن مخلوط كنيد. پوست پرتقال و آب پرتقال را نيز به مواد بيفراييد. شكلات تلخ را خرد كرده و روى بخار آب جوش قرار دهيد و هم بزنيد تا شكلات ذوب شود سپس آن را به بقيه مواد اضافه كنيد و سريع هم بزنيد اينك مواد را داخل قالب ٢٠*١٥ سانتيمترى كه از قبل با كاغذ روغنى پوشانده ايد بريزيد و آن را فشرده و صاف كنيد. پس از ٣٠ دقيقه برش زده و بعد يك ساعت در يخچال قرار دهيد. حال به دلخواه تزئین کرده و سرو نمایید..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها