خانم کردبچه آموزش تهیه دمپختک عدس و کلم شیرازی 960820

     

خانم کردبچه آموزش تهیه دمپختک عدس و کلم شیرازی 960820

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
960820ash
خانم کردبچه آموزش تهیه دمپختک عدس و کلم شیرازی 960820

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم دم پختک عدس و کلم 960820
گوشت چرخ کرده 250 گرم
کلم خرد شده 150 تا 200 گرم
سبزی معطر 250 گرم
روغن به میزان لازم
پیاز خرد شده 1 عدد
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن حیوانی 3 ق غ
زعفران دم کرده 2 ق چ
ادویه پلویی به میزان لازم
عدس نصف پیمانه
دم پختک عدس و کلم - شنبه 20/8/96
ابتدا پیاز را خرد کرده و درون تابه داخل روغن تفت می دهیم و بعد گوشت چرخکرده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم. اکنون سبزی معطر را نیز افزوده و اگر کلم خرد شده را تفت نداده باشند باید با گوشت و پیاز تفت بدهیم. اکنون عدس نیم پز شده را به همراه ادویه داخل تابه با الباقی مواد مخلوط کرده و سپس برنج خیس شده را به همراه آب آن به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم تا با در باز بجوشد و سپس آن را دم می کنیم. در موقع سرو غذا از ادویه پلویی لابه‌لای برنج مقداری می ریزیم..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها