خانم مشک دانه و آموزش کیک هویج 960815

     

خانم مشک دانه و آموزش کیک هویج 960815

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
960815ash
خانم مشک دانه و آموزش کیک هویج 960815

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم کیک هویج 960815
تخم مرغ 3 عدد
شکر 240 گزم
روغن مایع 1 پیمانه
آرد 300 گرم
بکینگ پودر 2 ق چ
هویج رنده شده 200 گرم
آب پرتقال 3 ق س
دارچین 4/1 ق چ
جوز هندی 8/1 ق چ
رنده پوست پرتقال 2 ق چ
کیک هویج - دوشنبه 15/8/96
ابتدا شکر را به همراه تخم مرغها با استفاده از همزن خوب مخلوط می کنیم تا رنگ آن سفید و حجیم شود و سپس آب پرتقال و روغن را افزوده و مجدد هم میزنیم. آرد را با بکینگ پودر و جوز هندی و دارچین ترکیب کرده و سه مرتبه الک می کنیم تا هوادهی شود و رنده پوست پرتقال را نیز می افزاییم. اکنون مواد خشک را نیز به الباقی مواد افزوده و با همزن میزنیم. هویج رنده شده را به مواد اضافه کرده و با کمک لیسک مواد را مخلوط می کنیم . اکنون داخل قالب را کمی چرب کرده و مواد را درون آن می ریزیم. حرارت فر را روی 160 درجه سانتیگراد میگذاریم و 45 دقیقه به کیک زمان پخت می دهیم. 10 دقیقه آخر روی کیک را فویل می گیریم و مجدد داخل فر می گذاریم تا هویج آن کاملا بپزد و بعد به دلخواه آن را تزئین کرده و سرو می کنیم..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها