خانم تندرو - آموزش تهیه تارت گندمک و سیب 960814

     

خانم تندرو - آموزش تهیه تارت گندمک و سیب 960814

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
960814ash
خانم تندرو - آموزش تهیه تارت گندمک و سیب 960814

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم تارت گندمک و سیب 960814
گندمک 2/1 پیمانه
پودر بیسکوئیت 2/1 پیمانه
شکلات تخته ای 30 گرم
عسل 3 ق س
خامه 2/1 پیمانه
کره 30 گرم
سیب 1 عدد
گردو 3 ق س
تارت گندمک و سیب - یکشنبه 14/8/96
ابتدا سیب خرد شده و کره را به مدت ۱ دقیقه تفت دهید و کنار بگذارید. سپس خامه، عسل و شکلات تخته ای را روی حرارت مستقیم ذوب کنید. حالا پودر بیسکوییت و گندمک را در ظرفی ترکیب و با مایع ذوب کرده مخلوط کنید تا خمیر منسجمی به دست آید. اکنون خمیر را داخل قالب تارت پهن کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و در نهایت داخل تارت را با خامه و سیب تفت داده و گردو پر کنید و سرو نمائید..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها