خانم امیری آموزش طرز تهیه کیک اسفناج 960807

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
960807ash
خانم امیری آموزش طرز تهیه کیک اسفناج 960807

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم کیک اسفناج 960807
تخم مرغ 3 عدد
پودر شکر 90 گرم
پودر هل 1 ق چ
روغن مایع 2 ق س
آرد 115 گرم
بکینگ پودر 4/1 ق چ
خامه فرم داده شده 250 گرم
کیک اسفناج - یکشنبه 7/8/96
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کرده و سفیده را به حدی با همزن می زنیم که کاملا سفت شود. حال شکر را نیز به زرده ها افزوده و با همزن می زنیم تا رنگ زرده ها روشن و کشدار شود. در این موقع روغن مایع را افزوده و کمی هم می زنیم. اسفناجها را به صورت بخارپز درآورده و میکس می کنیم تا کاملا ریز شود. اکنون مواد تخم مرغی را با اسفناجها مخلوط کرده و با کمک لیسک به صورت دورانی هم می زنیم و مواد خشک شامل پودر هل و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و به الباقی مواد می افزاییم. داخل قالب 25 در 35 کاغذ روغنی انداخته ولی کمی نیز آن را چرب می کنیم و مواد را داخل قالب ریخته و در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرارا می دهیم تا بپزد. بعد از خنک شدن قالب را برمیگردانیم وکیک را برش می زنیم و به دلخواه میان لایه ها را با کرم یا خامه پر می کنیم و روی هم می چینیم و سطح آن را با دانه های انار به دلخواه تزئین می کنیم..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام