خانم حسینی - ]موزش تهیه خورشت ناردون 960729

     

خانم حسینی - ]موزش تهیه خورشت ناردون 960729

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
960729ash
خانم حسینی - ]موزش تهیه خورشت ناردون 960729

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم خورشت ناردون 960729
ران مرغ 1 عدد
دانه انار 150 گرم
سیر 1 حبه
پیاز خرد شده 15 گرم
رب انار 25 گرم
آب انار 100 سی سی
آلو خورشتی 5 عدد
شکر 2/1 ق س
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
خورشت ناردون - شنبه 29/7/96
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا سبک شود. اکنون سیر رنده شده را اضافه کرده و با هم کمی تفت می دهیم. حال رب اناری که دارای دانه انار باشد ( یا دانه انار را به همراه کمی آب انار ) را اضافه کرده و بعد ران درست مرغ را با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه می افزاییم و درب ظرف را گذاشته تا بوی خامی مرغ گرفته شود و بعد از آن آب انار را درون قابلمه ریخته و می گذاریم تا جا بیفتد ..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها