آقای زنجانی - انواع سس برای مزه دار کردن مرغ 960722

     

آقای زنجانی - انواع سس برای مزه دار کردن مرغ 960722

امتیاز کاربران :**/*10
ضعیفعالی 
960722ash
آقای زنجانی - انواع سس برای مزه دار کردن مرغ 960722

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 مواد لازم مزه دار کردن مرغ 960722
فیله مرغ 5 عدد
سس مکزیکی :
سیر 1 حبه
لیمو 1 عدد
فلفل قرمز 2/1 ق چ
پاپریکا 2/1 ق چ
پونه کوهی 2/1 ق چ
زیره سبز 2/1 ق چ
سس یونانی :
ماست 2/1 فنجان
لیمو 1 عدد
سیر 1 حبه
سرکه سیب 1 ق غ
پودر گشنیز 1 ق چ
پونه کوهی 1 ق چ
روغن زیتون 3 ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
سس سبز :
لیمو 2 عدد
نعناع 2/1 ق چ
ریحان 2/1 ق چ
رزماری 2/1 ق چ
آویشن 2/1 ق چ
روغن زیتون 3 ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
سس ترش و شیرین :
آناناس 50 گرم
آب آناناس 3 ق غ
سرکه سیب 2 ق غ
لیمو 2 عدد
سیر 1 حبه
زنجبیل 1 ق چ
فلفل پرک 2/1 ق چ
روغن زیتون 3 ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
چند روش برای مزه دار کردن مرغ - شنبه 22/7/96
برای تهیه سس مكزيكي: سير ١ حبه، ليمو ١ عدد، فلفل قرمز، پاپريكا، پونه كوهي، زيره سبز از هر كدام یک دوم قاشق چاي خوري، روغن زيتون ٣ قاشق غذا خوري، نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
برای تهیه سس يوناني : ماست یک دوم فنجان، ليمو ١ عدد، سير ١ حبه، سركه سيب ١ ق غ، پودر گشنيز و پونه كوهي از هر كدام يك قاشق چاي خوري، روغن زيتون ٣ قاشق غذاخوری و نمك و فلفل به مقدار لازم
برای تهیه سس سبز: ليمو ٢ عدد، نعناع ، ريحان، شويد، رزماري، آويشن، پونه كوهي از هر كدام یک دوم قاشق چاي خوري، روغن زيتون ٣ قاشق غذاخوری، نمك و فلفل به مقدار لازم
برای تهیه سس شيرين و ترش :آناناس ٥٠ گرم خرد شده، آب آناناس ٣ قاشق غذاخوری، سركه سيب ٢ قاشق غذاخوری، ليمو ٢ عدد، سير ١ حبه، زنجبيل ١ قاشق چاي خوري،فلفل پرك یک دوم قاشق چاي خوري، روغن زيتون ٣ قاشق غذاخوری، نمك و فلفل به مقدار لازم
برای تهیه سس بالزاميك:سس بالزاميك یک چهارم فنجان، پودر سير یک دوم قاشق چاي خوري، ادويه مخلوط آماده مرغ و ماهي ١ قاشق چاي خوري،روغن زيتون ٣ قاشق غذاخوری، نمك و فلفل به مقدار كافي
برای تهیه سس ترياكي (كره اي): سس سويا یک چهارم فنجان، سير ٢ حبه، زنجبيل ١ قاشق چاي خوري، عسل ٢ قاشق غذاخوری، روغن كنجد ٣ قاشق غذاخوری، نمك و فلفل به مقدار لازم
برای تهیه سس رزماري: ليمو ٢ عدد، رزماري تازه يا خشك درسته ٢ قاشق غذاخوری، سير ٢ حبه، روغن زيتون ٣ قاشق غذاخوری، نمك و فلفل به مقدار لازم
برای تهیه سس نارگيلي: شير نارگيل يا شير معمولي ١ فنجان، پودر نارگيل یک سوم فنجان، پودر كاري ١ قاشق غذاخوری، پودر سير ١ قاشق چاي خوري، نمك و فلفل به مقدار لازم
براي مزه دار كردن فيله هاي مرغ در تمامي سس ها تمام مواد اوليه را خوب مخلوط كرده سپس به داخل ظرف مورد نظر به همراه مرغ ها ريخته و اجازه مي دهيم ٢ تا ٢٤ ساعت داخل يخچال مانده تا خوب مزه بگيرد و سپس مرغ را مي توانيد گريل، سرخ، يا به همراه سس آن را آبپز كنيد.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها